Ігоря Гоцула обрано віце-президентами НОК України

gozul7 жовтня, на ХХІХ Генеральній асамблеї Національного олімпійського комітету України у Києві, президента ФЛАУ Ігоря Гоцула та уславленого легкоатлета, дворазового олімпійського чемпіона Валерія Борзова було обрано віце-президентами Національного олімпійського комітету України.

«Для мене велика честь бути обраним віце-президентом Національного олімпійського комітету України. З 2005 року, коли НОК очолив Сергій Назарович Бубка, він перетворився у по-справжньому авторитетну організацію, яка працює задля розвитку олімпійського руху, не лише в Україні, а й у всьому світі, – зазначив Ігор Євгенович. – Зі свого боку робитиму все від мене залежне, щоб олімпійський рух в Україні і надалі розвивався невпинними темпами, а наші спортсмени й тренери завжди були почуті й гідно оцінені за свої зусилля та перемоги».
Крім того, під час Генеральної асамблеї НОК України ФЛАУ була відзначена за проведення у 2013 році юнацького чемпіонату світу ІААФ з легкої атлетики у Донецьку.
«Минулого року Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій високо оцінила організацію та проведення юнацького чемпіонату світу в Донецьку. Приємно, що зараз ми отримуємо відзнаку від Національного олімпійського комітету України, – каже Ігор Гоцул. – На жаль, зараз у нас немає можливості використовувати спортивні арени на Донбасі. У зв’язку з військовими діями у Донецьку у липні звідти було перенесено Кубок Європи з багатоборства (І та ІІ ліги) до Португалії. Проте Україна і надалі робить усе для розвитку легкої атлетики, прагне показати її силу всьому світу. Вже наступного року Івано-Франківськ прийматиме Кубок Європи зі спортивної ходьби. І ми докладемо максимум зусиль для того, щоб і цей турнір отримав найвищі оцінки від міжнародних та національних спортивних організацій».
Федерація легкої атлетики України щиро вітає Ігоря Євгеновича і Валерія Пилиповича з призначенням і бажає їм успіхів у роботі на посаді віце-президентів НОК України.

НОК України

 1,158 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні