ФК «Зірка» презентував новачків (+відео)

fc_zirkaНа сьогоднішній прес-конференції, що пройшла у конференц-залі стадіону «Зірка», були представлені п’ять новачків команди, а саме Артем Фаворов, Федеріко Перейра, Джонатан Мойя, Айтор Фернандес та Борха Екіса. Крім того, президент ФК «Зірка» Максим Березкін та спортивний директор Віктор Догадайло, які брали участь у прес-конференції, відповіли на запитання журналістів.

Перш за все Максим Станіславович був радий привітати всіх присутніх на прес-конференції й після цього одразу перейшли до головного. Новоспечені гравці нашої команди отримали з рук президента футболки зі своїм прізвищем та номером. Відтак, Артем Фаворов отримав футболку з номером 10, Федеріко Перейра – 4, Джонатан Мойя – 16, Айтор Фернандес – 17, а Борха Екіса – 32. Згодом, зі вступним словом виступив спортивний директор ФК «Зірка» Віктор Догадайло. Він зазначив, що футбольним клубом був обраний європейський вектор розвитку. І це стосується не лише першої команди, а й U-21, U-19, усієї Академії. Нині тренерський штаб намагається привити команді раціональний стиль гри. Коли м’яч надовго не затримуватиметься в центрі поля, гравці швидко вибігатимуть в атаку й головне будуть результативно її завершувати. Також, Віктор Гаврилович зазначив, що відтепер капітаном команди буде Федеріко Перейра, який був обраний на виборах. Віце-капітаном став Максим Ковальов.

Після того перейшли до запитань від журналістів, серед яких було питання до Максима Березкіна з приводу того, як вдалося залучити до команди іноземних футболістів, на що Максим Станіславович зауважив, що ніяких проблем не було. Потім новоспечений капітан «Зірки» Федеріко Перейра зауважив, що у ролі капітана його завданням буде бути ніби зв’язуючим між новачками та старими гравцями. Було також запитання про можливість створення бази, на що президент ФК «Зірка» Максим Березкін зауважив, що спільно з керівництвом міста ведеться пошук місця, перегляд варіантів, адже дещо неправильно буде почати будувати базу в чистому полі. Крім того, Максим Станіславович зазначив, що в найближчому майбутньому свої домашні ігри команди U-19 та U-21 проводитимуть у Долинській.

Звичайно, не обійшлося до запитання про зміну іміджа Максима Станіславовича. І він сказав, що дві гри тому пообіцяв команді, що після першої перемоги поголить бороду. Свого слова президент дотримав. Було і запитання до Артема Фаворова, яке стосувалося того, як йому вдалося вибороти в Ігоря Загальського право пробивати одинадцятиметровий удар у ворота «Карпат». На це Артем відповів, що просто відчув упевненість у своїх силах і просто попрохав партнера віддати право пробиття йому.

Завершилось же представлення новачків і спілкування з журналістами фотографуванням нових футболістів, кулуарними бесідами тощо. Попереду в нашої команди непростий виїзний поєдинок проти ФК «Дніпро», який, нагадаємо, відбудеться у суботу, 17 вересня. Початок матчу о 19:30.

 

 9 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні