Дмитро Леонов: «У нас більше ніж два склади»

LeonovМенше ніж за півгодини перебування на полі футболіст «Олександрії»Дмитро Леонов встиг стати найкориснішим гравцем, але був замінений через травму.

– Дмитро, перш за все, варто запитати про стан здоров’я. Які перспективи повного відновлення?
– Поки що тренуватися не можу. Чекаю результатів знімків і висновки лікарів. Але є надія на швидке повернення на футбольне поле.

– Менше ніж за півгодини перебування у грі ти встиг стати її найпомітнішою фігурою – взяв участь у двох голах партнерів…
– З перших хвилин було видно, що вся команда хотіла добитися позитивного результату. Забили 2 швидких голи – вони в чомусь були схожі між собою. Нехай завершення і було різним, але починалося все з того, що ми добре вибігали в контратаку.

– Чи думали, що після швидких 2:0 доведеться нервувати до фінального свистка?
– Коли «Ворскла» скорочувала відставання до мінімуму, безумовно, напруга наростала – особливо це відчувалося наприкінці матчу.

– Як виглядала гра після того, як ти залишив поле? Чим вона запам’ятається найбільше?
– Впевнений, що вболівальникам поєдинок сподобався і запам’ятався. А ось з лави запасних дуже важко було спостерігати за такою напруженою і нервовою грою. Але добре, що все завершилося переможним результатом.

– Володимир Шаран після гри з «Хайдуком» здійснив достатню ротацію. Чи було це сплановано? І чи можна говорити про два рівноцінних склади в «Олександрії»?
– Кого коли випускати, завжди вирішує тренер. А що стосується рівноцінної заміни, то у нас навіть більше двох складів, адже в команді 26 футболістів. І кожен з них може вийти і допомогти команді – як з перших хвилин, так і на заміну.

– Які слова були сказані всередині колективу після поразки у Лізі Європи, що через три дні гра сподобалася всім?
– Головне завдання стояло якогога швидше забути минулу невдачі і готуватися до наступних випробувань. Мабуть, у цій ситуації найскладніше було відновитися психологічно, оскільки я не вважаю, що рахунок першого матчу з «Хайдуком» відображає співвідношення сил між суперниками.

– З якими думками вирушаєте у Хорватії?
– Показати гарну яскраву гру, порадувати своїх уболівальників. Хлопці націлюються на те, щоб залишити гідний слід в цьому турнірі.

ПЛ

 15 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні