Шахтар – Олександрія 2:0. Післяматчева прес-конференція Володимира Шарана

SharanГоловний тренер “Олександрії” Володимир Шаран прокоментував результат матчу-відповіді 1/2-й фіналу Кубка України проти “Шахтаря” (0:2).

— Скажу, що Шахтар переміг на класі, однак виступами своєї команди в Кубку я задоволений, — сказав Володимир Богданович. — Якщо б комусь сказали раніше, що ми дійдемо в Кубку України до півфіналу, де у першому матчі зіграємо з Шахтарем 1:1, ніхто б не повірив. Сьогодні мої хлопці відпрацювали, як могли. Я хочу подякувати їм за все.

— Під час матчу ви часто апелювали до арбітра. Діями Труханова незадоволені?

— Не хочу оцінювати суддівство. Я вже й після попередніх матчів казав, що не буду цього робити. Хай оцінюють експерти.

— За рахунок чого Олександрія хотіла забити гол, й чому цього не вдалося зробити?

— Головне — ми збиралися не пропустити. Розуміли, що в Шахтаря буде багато моментів, й намагалися зіграти на нуль. Розрахували на швидкі контратаки й стандартні положення, з яких треба було витискати максимум. При рахунку 1:0 я ризикнув й випустив другого форварда, однак нічого не вдалося. На це були суб’єктивні причини.

— Говорите, що робили ставку на стандарти. Пенальті перед матчем також тренували?

— Звичайно. Ми завжди відпрацьовуємо 11-метрові. Вчорашнє тренування у Винниках — не виключення.

— Сьогодні ви недорахувалися через травми і дискваліфікації багатьох футболістів основи. Чи задоволені ви тими, хто їх замінив?

— Ми ніколи не грали цим складом. У нас багато травмованих гравців — Таргамадзе, Мягков, Путраш. Дискваліфікації у Шендрика та Поляруса. Сьогодні зранку ще й у Чеботаєва з’явилася висока температура. На його позицію лівого захисника вийшов Банада, який там ніколи не грав. Були ось такі ротації й заміни у другому таймі не допомогли. Проти Шахтаря дуже важко грати.

— За кого будете вболівати у фіналі Кубка України — за Шахтар чи Зорю?

— Ні за кого не вболіватиму.

Sport Arena

 16 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні