«Шляховик» розгромив «Локомотив-ГЕОІД» (+фото)

KOFFСьогодні у Знам’янці відбувся матч групи «Схід» чемпіонату області «Локомотив-ГЕОІД» – «Шляховик».
Перша половина зустрічі була не багата на небезпечні моменти. Сергій Рудєв пробив з під опонента поруч з дальньою штангою воріт господарів. А на 30-ій хвилині матчу з передачі Кармалака в один дотик Сергій Рудєв «поклав» м’яч у сітку воріт суперника – 0:1. Наприкінці першого тайму матчу гості мали кілька можливостей для взяття воріт. Спочатку Карамалак пробив вище воріт. Такий успіх мав удар Антона Оганесова. Одного разу голкіпер господарів Андрій Бричко парирував удар Антона Оганесова.

IMG_7707
Після перерви була більш веселіша гра. На 62-ій хвилині зустрічі Данило Шаповал мав шанс зрівняти рахунок, але гостей врятував їх голкіпер Євген Бєлоконь – від його рук м’яч зрикошетив у штангу воріт. Дві можливості забити м’яч втратив Антон Оганесов. А на 70-ій хвилині зустрічі захисник господарів Ілля Бяришніков отримав друге попередження, порушивши правила в центрі поля. Чисельною більшістю гості швидко скористалися: Твердоух розрізною передачею попереду «знайшов» Роман Пономаренка, який відпасував на Оганесова – 2:0.

IMG_7711

На 80-ій хвилині матчу гравець господарів Олексій Шаповал отримав друге попередження – червона картка і господарі залишилися в дев’ятьох. В такій складній ситуації варто господарям було потримати м’яч та зіграти від оборони, але ж ні. Йшли вперед і гості їх «ловили» на контратаки. Чимало шансів для взяття воріт мали олександрійці, але реалізували лише три. Кармалак реалізував вихід один на один з голкіпером, Антон Оганесов спочатку відзначився з гри, а через пару хвилин реалізував пенальті. Роман Пономаренко в компенсовані хвилини матчу не реалізував вихід оди на один.

IMG_7712

«Локомотив-ГЕОІД» – «Шляховик» – 0:5 (0:1) (Рудєв, 19; Бралін, 73; Карамалак, 82; Оганесов, 84, 87 (пен))
«Локомотив-ГЕОІД»: Бричко, Бяришніков, Грузін, Шаповал Д., Карауш (Кулакевич, 55), Омельченко, Шаповал О., Коваленко (Кузнецов, 75), Маценко (Норов, 76), Мірошніченко, Мельніков (Машлякевич, 28)
«Шляховик»: Бєлоконь, Голуб (Усенко, 46), Пономаренко, Карамалак, Рудєв (Кузьменко, 76), Горбань (Бралін, 50), Оганесов, Козубенко, Твердоух, Хрієнко (Пугач, 58), Дюшко
Вилучення: Бяришніков, 70; Шаповал О., 80.

Віктор Слюсаренко, портал «Спортивна Кіровоградщина»

 15 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні