У Помічній відбувся благодійний баскетбольний турнір

22 квітня на головному баскетбольному майданчику міста Помічна відбувся благодійний турнір з баскетболу 3Х3 на підтримку Збройних Сил України, організований ГО «БК «ОРЛИ», за сприянням Помічнянської міської ради та відділу культури, туризму, молоді та спорту.

Мета заходу – збір коштів на допомогу української армії, яка мужньо захищає суверенітет та незалежність нашої країни🇺🇦. Близько 50 спортсменів: чоловіків та юнаків, жінок та дівчат, які увійшли до складу 11 команд, відгукнулися та взяли участь у даному заході.

Змагання пройшли у невимушеній та дружній атмосфері, спортсмени продемонстрували чудову техніку гри, спортивну толерантність і волю до перемоги.

А переможцем змагань стало все баскетбольне братство, яке об’єдналося заради нашої спільної перемоги.

Всі учасники змагань були нагороджені грамотами та дипломами Помічнянської міської ради та Кіровоградського відділення НОК Україні.

Дякуємо Тягаєнку Віталію, котрий подарував нові баскетбольні кільця, адже спортивний інвентар так потрібен для подальшого розвитку нашими баскетболістами своєї майстерності для досягнення нових вершин та перемог! Дякуємо організаторам, учасникам, вболівальникам, гостям заходу та всім небайдужим!

Баскетбол – це не просто гра, це популярний вид спорту, який розвивається у нашому місті, це стиль життя у Помічній! І дуже важливо організовувати подібні турніри навіть в такий складний для нашої держави час.

Зібрані кошти передадуть на потреби ЗСУ! Разом до Перемоги! Все буде Україна! СЛАВА УКРАЇНІ!

 58 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні