“Олександрія” втратила перемогу у Львові

fc_olexand«Карпати» після вкрай блідої гри із «Зорею» приймали «Олександрію». В 20-ому турі команда Шарана поступилася «Динамо», взявши через трохи сенсаційний реванш в чвертьфіналі Кубку. Нагадаємо, в першому колі кіровоградці переконливо «винесли» львів’ян – 4:1. А також нагадаємо, що шосте місце в чемпіонаті – путівка у єврокубки. Тому битва на «Арені Львів» мала європейський смак.

Володимир Безуб’як з стартових хвилин вирішив покластися на необстріляну в УПЛ молодь. Так, на поле вийшов захисник 1995-ого року народження Андрій Маркович. На офіційному сайті «Карпат» дебютант чемпіонату перебуває в складі U-21.

Перший тайм відбувся при доволі рівній і силовій (4 жовтих картки на обох) боротьбі, з мінімумом гольових моментів.

В старті другої половини зустрічі Бланко-Лещук мав нагоду відзначитися, та Новак опинився у потрібному місці. Через трохи аргентинець знову «відзначився», розбивши обличчя Імерекову. Після згаданих перепитій трапилося найцікавіше – голи. Спочатку Пономар скористався помилкою оборони, але через мить Карноза шикарним дальнім пострілом зрівняв рахунок. Не минуло кількох хвилин, як антигерой «Динамо», Артем Чорній, класним ударом з штрафного вивів гостей вперед. Здавалося би, це перемога “Олександрії”, як на останніх секундах матчу Карноза з штрафного встановив кінцевий результат!

Дякуючи Карнозі «Карпати» набирають 23 очки. В «Олександріє» налічується 28 балів. Попереду на «левів» очікує дербі з «Волинню».

Україна, Ліга Парі-Матч, 21 тур

«Карпати» – «Олександрія» – 2:2

Голи: Карноза, 73 90+5 – Пономар, 70, Чорній, 75

football24.ua

 6 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні