Павлов: Радію, що Миколенко переходить до АПЛ. Відзначу роботу Луческу

Відомий фахівець Микола Павлов задоволений тим, що захисник «Динамо» Віталій Миколенко перейде до «Евертона», а також відзначає прогрес команди при тренері Мірчі Луческу.

«Звичайно, приємно, що такий клуб зацікавився нашим футболістом. Я, звичайно, задоволений тим, що гравець київського «Динамо» продовжить кар’єру в Англії. Це говорить про хорошу роботу насамперед тренера команди, а саме наставника киян Мірчі Луческу.

Миколенко буде третім українцем в АПЛ? Чи зростає рівень українського футболу? Можу наголосити на тому, що «Динамо» явно прогресує з приходом на посаду головного тренера команди Луческу. Коли за півроку в УПЛ з’явиться «Металіст», тоді чемпіонат України буде ще цікавішим.

Чи зможе Миколенко заграти у основі «Евертона» з перших матчів? Я думаю, що так. Якщо таку суму за Віталія заплачено, то, напевно, на нього розраховують у ліверпульському клубі. У всякому разі, я думаю, перспективи у Миколенка добрі.

Чи можливий найближчим часом трансфер мого вихованця Шапаренка до європейського клубу? Я думаю, що він також один з кандидатів найближчим часом на переїзд до Європи», – сказав Павлов.

Meta-ratings.com.ua

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні