Капітан Інгульця: У матчі з Шахтарем могли вичавити більше

Капітан “Інгульця” Младен Бартуловіч висловився про матч УПЛ із “Шахтарем” (0:1), а також поділився планами на наступний поєдинок із “Зорею”.

“Ми розуміли, з ким граємо. “Шахтар” – це одна з найсильніших команд України. Ми розуміли, що “гірники” будуть більше володіти м’ячем. Ми сподівалися на гарну гру в обороні та на небезпечні контрвипади і десь я у нас це виходило. Ми добре оборонялися, не дозволили “Шахтарю” створити багато моментів. Ми теж мали свої якісь напівмоменти. Могли вичавити більше, але, я думаю, що з “Шахтарем” була дуже важка гра для нас.

Особисто я матч із “Шахтарем” пропустив через безглузду четверту жовту картку у грі з “Минаєм”. Було, звичайно, прикро, що не зможу зіграти із “Шахтарем”. Але нічого! Зараз ми вже готуємося на наступний матч із “Зорею”.

Після гри з “Шахтарем” у “Інгульця” один день вихідний. І відразу ж у нас розпочнеться підготовка до матчу із “Зорею”. Налаштовуємось на цей поєдинок. Розуміємо, що нам уже відступати нема куди і потрібно в кожній грі постаратися набрати очки. Також і в грі з “Зорею” робитимемо все для цього. Ми розуміємо, що на виїзді дуже складно грати проти “Зорі”. Луганці мають дуже кваліфіковану команду з хорошими виконавцями. Постараємось дати бій “Зорі”, – сказав Бартуловіч.

meta-ratings.com.ua

 27 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні