Президент Інгульця: Селезньов б’є Поспєлова у вухо, нам забивають гол

Президент Інгульця Олександр Поворознюк прокоментував нічию команди з Минаєм (2:2).

– Якими є ваші враження від матчу з Минаєм?
– При такому арбітражі, який видає суддя Роман Блавацький… І ще хтось там розповідає, що він претендує на статус судді ФІФА. Це просто смішно. Помітно, що людина просто… Знаєте, коли суддя помиляється, це видно. Ну буває, помилився. Але коли він не дає пенальті. Це теж можна вважати ситуацією на розгляд судді. Але ж є речі елементарні.

– Що маєте на увазі?
– М’яч влучає в арбітра. Він гру не зупиняє і не повертає м’яч футболісту, який останнім до нього доторкнувся. І тут же він дає жовту картку Бартуловічу, який пропускатиме наступний поєдинок із Шахтарем. Де справедливість? Який це рівень знань повинен бути в арбітра?

– Крім цього епізоду, у вас ще є претензії до Романа Блавацького? Наприкінці матчу він вилучив гравця Минаю Михайла Месхі.
– Послухайте, це таке ж вилучення, як нас у матчі Кубка суддя вбивав і вбивав, а потім на 90+ бачить, що з нами вже нічого вдіяти не може, що справа йде до пенальті. Він дає червону картку гравцю Минаю на рівному місці. Ні за що. Мовляв, дивіться, який я послідовний. А де він був, коли нам другий гол забивали?

– З порушенням?
– А ви подивіться повтор, як Селезньов б’є нашого Поспєлова у вухо. Він падає, над ним м’яч пролітає, а нам гол забивають. Уважно подивіться моменти. Це маячня.

– Чи плануєте звертатися зі скаргами на суддівство у компетентні органи?
– Вже пишемо, звичайно. На Бойка пишемо, на Блавацького. Ми не будемо мовчати. Чекаємо, щоб Комітет арбітрів офіційно дав нам пояснення цих епізодів. Я вже телефонував усім арбітрам, просто хотів почути іншу точку зору, дізнатися чи, може, у нас правила змінилися. Може, я щось проґавив у футболі.

– Якщо абстрагуватися від арбітражу, як можна розцінювати нічию на виїзді з одним із головних конкурентів у турнірній таблиці?
– Та справа не в цьому, рахунок тут не важливий. Справа в тому, що я самою грою не задоволений. Немає тієї гри, якої б хотілося. Це так, це факт. Грою я не задоволений, якщо коротко.

football24.ua

 73 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні