Екс-нападник «Олександрії»: Команда Шарана відчула, що може грати з чемпіоном на рівних

fc_olexandСвоїми очікуваннями напередодні сьогоднішнього чвертьфінального протистояння між «Олександрією» і «Динамо» на стадіоні «Ніка» поділився вихованець динамівської академії, нападник олександрійців у 2014-2015 роках, а нині – гравець столичної «Оболоні» Олександр Іващенко.

«Трьох днів для професійних футболістів з сучасними методами відновлення, в принципі, достатньо, – бере слово Олександр. – Фізична готовність олександрійців буде на рівні, а отже дуже важливим фактором, який вплине на якість гри господарів, буде психологічне налаштування. Певен, стадіон в Олександрії знову буде заповнений, а при своїх вболівальниках місцева команда захоче здобути перемогу і вийти до півфіналу. Тренерський штаб мусить зробити так, щоб ці емоції спрямувати в позитивне русло.

Переконаний, що та гра, яку «Олександрія» продемонструвала у двох попередніх зустрічах з «Динамо» – не межа можливостей підопічних Шарана. Команда відчула впевненість у власних силах, у неї з’явилося розуміння, що з чемпіоном можна грати на рівних. Не варто також відкидати фактору недооцінки суперника. Звичайно, сумніваюся, що переконлива перемога в суботу динамівців розхолодить, однак зовсім відкидати такого варіанту також не можна. Якщо таке станеться, то шанси «Олександрії» на вихід до півфіналу виростуть. Дивувати ця команда вміє.

Разом з тим, вважаю, що в дебюті зустріч матиме той же характер, що й у попередніх двох очних побаченнях. Розраховувати, що олександрійці кинуться на суперника «з шашками наголо» складно. Та й то було б великою помилкою. В «Олександрії» немає ресурсу, щоб проходити оборону чемпіонів у позиційному наступі. Та й із контратаками у киян все гаразд. Розплата настане миттєво. Тому, думаю, динамівці контролюватимуть м’яч, а їхні суперники вичікуватимуть на нагоду провести контратаку, заробити «стандарт» чи вразити ворота ударом з дальньої відстані.

Ці розклади зрозумілі обом сторонам. Певен, динамівці суперника поважають, а тому не варто очікувати, що Ребров внесе до складу в порівнянні з матчем чемпіонату великі корективи. Так, обойма у тренера «Динамо» велика, але гратимуть основні. Замінять лише тих, хто зіграти справді не зможе. Тому спрогнозую перемогу киян 1:2».
ua-football.com

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні