Олександрія вийшла до чвертьфіналу Кубку України

У матчі 1/8 фіналу Кубку України з футболу Олександрія на виїзді переграла харківський Металіст 1925.

У звітному матчі обидва наставники не використали всіх основних гравців. Більш експериментальний склад виставив тренер Олександрії Юрій Гура. По при це саме олександрійська команда у першому таймі вийшла вперед. Спінеллі виконав передачу на ближню стійку воріт суперника, на яку до останнього відіграв Мустафаєв, що у падінні переправив м’яч у сітку воріт. Через чотири хвилини знову Спінеллі асистував Мустафаєву, який реалізував побачення з голкіпером харківської команди.

У перерві матчу тренерський штаб гостей замінив Спінеллі та Третьякова, давши їм відпочинок перед важливими матчами УПЛ. По при зміни олександрійців продовжили впевнено грати і на 53-ій хвилині Копина реалізував вихід один на один з голкіпером, довівши рахунок до 3:0.

Далі голкіпер олександрійської команди Горох двічі врятував свою команду після ударів Фабіньо та Голодюка. А на 63-ій хвилині Криськіву вдалося один гол відіграти. Після пропущеного голу підопічні Гури видали успішний інтервал часу. Спочатку Кирюханцев влучив у стійку воріт суперника, а через кілька хвилин Кирюханцев реалізував свій момент, відновивши перевагу у три голи.

На 85-ій хвилині Ременюк з передачі Задераки один гол відіграв – 2:4. У компенсовані хвилини матчу Устименко довів рахунок до 5:2. Олександрія стала першим чвертьфіналістом Кубку України. 27-28 жовтня відбудуться інші матчі 1/8 фіналу Кубку України.

Металіст 1925 – Олександрія – 2:5 (0:2) (Криськів, 63; Ременюк, 85 – Мустафаєв, 25, 29; Копина, 53; Кирюханцев, 70; Устименко, 90+1)

Портал Спортивна Кіровоградщина

 37 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні