Кропивницька Зірка втратила перемогу над ВАСТом

У матчі 7-го туру групи 3 чемпіонату України серед аматорів кропивницька Зірка на виїзді зустрічалася з командою ВАСТ (Миколаїв).

Перший небезпечний момент на 16-ій хвилині створили господарі – пробили поруч з дальньою штангою воріт – на щастя повз ворота. А на 29-ій хвилині матчу гравець Зірки виконав передачу з правого флангу атаки на ближню штангу воріт суперника – воротар миколаївців на виході кулаком вибив м’яч, але першим на підбиранні на 16 метрах був капітан Зірки Манастирний, який ударом в один дотик відкрив рахунок у зустрічі. Через 5 хвилин господарі мали шанс зрівняти рахунок, але їх гравець зі штрафного пробив трішки вище ближньої дев’ятки воріт Травкіна.

На 58-ій хвилині матчу небезпечно пробивав гравець господарів – Травкін надійно зіграв у цьому епізоді. А через чотири хвилини гравець Зірки Лопушенко у контратаці гарним ударом з 17 метрів під дальню штангу воріт подвоїв рахунок. На 76-ій хвилині гості обрізалися на власній половині поля і господарі один гол відіграли – Травкін перший удар Кірєєва парирував, але захисники не завадили все тому ж Кірєєву встигнути першим на добивання.

На 85-ій хвилині господарі отримали право на виконання кутового, після подачі якого на ближній штанзі гравець ВАСТа виграв боротьбу і пробив по воротах – Травкін парирував його удар, але першим на добиванні був Стеценко – 2:2.

ВАСТ (Миколаїв) – Зірка (Кропивницький) – 2:2 (0:1) (Кірєєв, 76; Стеценко, 86 – Манастирний, 29; Лопушенко, 62)

Портал Спортивна Кіровоградщина

 19 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні