Циганков: Просто сподівався, що пенальті буде

Вінгер «Динамо» Віктор Циганков поділився враженнями від матчу проти «Олександрії» (1:0), в якому вдалося вирвати перемогу в компенсований час.

– У мене було дуже багато моментів, в інших хлопців. В першу чергу, хочу вибачитися перед уболівальниками та тренерським штабом, оскільки потрібно було забивати значно раніше, щоб уникнути нервової кінцівки. Але все одно всіх вітаю з перемогою.

– Незвично бачити Луческу настільки емоційним – Містер і на футболістів гримав, і з арбітрами сперечався…
– Це людина, яка багато виграла у своєму житті, і продовжує перемагати. Лише з таким настроєм та з такою мотивацією можна досягати результату.

– Склалося враження, що арбітр не втримав нитки гри у своїх руках, давав незрозумілі свистки в обидві сторони…
– Знаєте, хай інші оцінюють дії арбітра. Можливо, він і втратив десь нитки гри, свідченням чого багато жовтих карток. Але, знову ж таки, ми дивимося на свою гру, у нас було багато моментів, і ми мали значно раніше знімати всі питання про переможця. В принципі, добре, що вдалося заробити та реалізувати пенальті, а разом із цим і вирвати перемогу.

– Чи був пенальті?
– Я не бачив, просто сподівався, що він буде (посміхається).

– Могли б оцінити, що змінилося саме у вашій грі з приходом Мірчі Луческу?
– Насправді, уся команда стала краще грати. Що стосується мене, то я, як і будь-який інший футболіст, просто намагаюсь вбирати, як губка, все те, що каже Містер, і вдосконалюватися з кожним днем, з кожним тренуванням та грою. Якщо ми будемо продовжувати тренуватися в тому ж дусі, то на нас точно чекає успіх.

– Чи були якісь особисті побажання від Луческу стосовно вашої гри?
– Комусь подобається моя гра, комусь – ні. Є багато хейтерів, не приховую. Але, знову ж таки, найголовніше, щоб моя гра подобалася тренеру та приносила користь команді. Я ж завжди віддаю себе повністю на полі.

 ФК Динамо Київ

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні