Франков прокоментував призначення сумнівного пенальті у ворота Олександрії

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков поділився думкою про домашню перемогу «Динамо» над «Олександрією» (1:0) у поєдинку 8-го туру УПЛ. Єдиний гол забив Віктор Циганков з пенальті на 97-й хвилині зустрічі.

«Що, пенальті не було? Було. Не розпускай Рибалка руки — і не було би приводу. Тебе хтось змушував хапати Гармаша за футболку?!

Що повинен був вирішувати суддя Кривошеїн (головним арбітром матчу був Дмитро Кривушкін — прим. ред.) після підказки ВАР і того, що побачив на екрані сам? Від воріт призначити? Штрафний на користь «Олександрії»? Вимкніть емоції, хоча б спробуйте це зробити! Вболівальників «Динамо», до речі, це теж стосується.

Коротше, на хрін цю лірику — 90 плюс п’ята хвилина, не хочу, щоб так вирішувалося… А як ти хочеш — малою кров’ю на чужій території? Пам’ятаємо, проходили. Щоправда, сеча по трубах вже помчала, заграва від пуканів, що рвуться, встала над містами України… Шкода.

«Олександрія» — дуже симпатична команда, великі молодці — ось в цьому плані шкода і Білика, який чудово грав, і відкриття нашого тренерського цеху Гуру. Але, вибачте, моментів у «Динамо» (Циганкова і навіть Вітіньо, який ледь вийшов) було більш ніж достатньо… Що, знову я вам не догодив?!», – зазначив Франков.

sport.ua

 19 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні