Інгулець програв Колосу у Кропивницькому

У матчі восьмого туру УПЛ Інгулець у Кропивницькому зустрічався з Колосом.

Стартовими складами команд наставники здивували. В Інгульця з перших хвилин вийшов Бартулович. У складі гостей у старті вийшов Фесюн, Ренан. А от на лаві запасних у ковалівців залишилися Костишин, Маханьков, Нурієв та колишній гравець команди з Петрового Сітчінава.

На 5-ій хвилині матчу м’яч поцілив у руку захисника Інгульця Опанасенка і було призначено пенальті. Петров не сильно пробив у кут воріт – Гальчук намертво спіймав м’яч. А вже у наступній атаці Фесюн парирував удар Коваленка. На 17-ій хвилині матчу Лисенко намагався перекинути голкіпера Інгульця, але пробив вище воріт. Через хвилину з передачі Коваленко Сітало переправив м’яч у сітку воріт гостей, але було зафіксовано положення поза грою.

На 25-ій хвилині матчу Чорноморець зі штрафного поцілив у дальній нижній кут воріт – 1:0. А через 15 хвилин Чорноморець виконував ще один штрафний удар – цього разу його удар прийняла стінка гравців Інгульця.

На старті другого тайму зустрічі Гальчук парирував удар Чурка. Через хвилину молодий голкіпер Колоса Фесюн потягнув непростий удар Шарая. У середині другого тайму матчу наставники обох команд провели ряд замін. На 78-ій хвилині був напівмомент – Чурко недотягнувся до передачі Сітчінави.

Наприкінці матчу Задоя пробив вище воріт Гальчука. У компенсовані хвилини матчу після подачі з кутової позначки Коробенко пробив у руки голкіперу Колоса. На останній хвилині мату Чурко подвоїв рахунок у матчі. Матч завершився з рахунком 2:0 на користь Колоса.

Інгулець – Колос – 0:2 (0:1) (Чорноморець, 25, Чурко, 90+6)

Інгулець: Гальчук – Асмелаш, Салем, Ковальов, Опанасенко (Мельничук 82) –Запорожець, Бартулович (Коробенко 74) – Полегенько, Коваленко (Гопей 65), Шарай – Сітало (Плохотнюк 74)
Тренер: Сергій Лавриненко

Колос: Фесюн – Петров, Гавриш, Чорноморець – Ільїн, Богданов (Задоя 68), Мілько (Нурієв 90+3), Золотов (Ром 90+3) – Чурко, Лисенко (Сітчінава 72), Ренан (Д.Костишин 72)

Попередження: Опанасенко 39, Коробенко 90 – Лисенко 44, Богданов 45+1, Золотов 72

Портал Спортивна Кіровоградщина

 20 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні