Маркевич: Про недооцінку Шерифа не може бути й мови

Колишній тренер збірної України Мирон Маркевич поділився очікуваннями від матчу першого туру Ліги чемпіонів «Шериф» – «Шахтар»:

«Перш за все, хочу попередити футболістів «Шахтаря», що про недооцінку «Шерифа» не може бути й мови і ставитися до нього потрібно, як до інших учасників групи – «Інтера» і «Реала».

Шапкозакидальний настрій загрожує неприємностями та й на цьому етапі прохідних суперників просто не може бути. Тим більше, що підопічні українського фахівця Юрія Вернидуба вже змусили зійти з дистанції декількох гідних візаві.

Якщо з мотивацією і концентрацією все буде в порядку, то я не сумніваюся в успіху «гірників». Тим не менш, у «Шахтаря» клас вищий, досвіду побільше, та й у кого тоді вигравати, як не у «Шерифа», якщо ставити перед собою мету пробитися в наступний раунд?

Можна не сумніватися, що завтра Роберто Де Дзербі знову ставку зробить на легіонерів. Він не має права експериментувати, йому потрібен результат зараз, а іноземці «Шахтаря» вже доводили свій високий рівень.

Що б порадив українцям, які виступають за «Шахтар»? Доводити в чемпіонаті УПЛ, де вони задіяні частіше, що гідні більшого. Тоді все вийде, адже Роберто Де Дзербі ж не ворог собі, якщо переконається, що місцеві гравці в чомусь навіть перевершують легіонерів».

Meta-ratings.com.ua

 9 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні