Буряк: Маліновському потрібно спуститися на землю

Колишній головний тренер збірної України і київського «Динамо» Леонід Буряк поділився думкою про конфлікт між в.о. головного тренера збірної України Олександром Петраковим і півзахисником «синьо-жовтих» Русланом Маліновським.

«Така тренерська доля. Як тільки ти називаєш склад з одинадцяти футболістів, відразу в роздягальні у тебе з’являється ще одинадцять ворогів — тих, хто не потрапив до основи.

Добре, що є амбіції, але потрібно заспокоїтися, спуститися Руслану на землю. Жоден тренер на шкоду команді або собі не буде ставити гравця, який не підходить. Цілком ймовірно, дати оцінку цій ситуації складно. Тільки тренерський штаб збірної повинен розібратися, оцінити його стан. Тому що гравців такого рівня, як Зінченко, Маліновський, Ярмоленко, у нас більше немає. Вчора Маліновський грав за «Аталанту» проти «Фіорентини» і був одним з кращих. Був визнаний гравцем матчу.

Але такі ситуації, як у збірній, з кожним бувають. Треба свої амбіції заспокоїти і готуватися до наступних матчів. Руслан не хлопчик, відмовлятися від нього не треба, хоча допускаю, що сам футболіст зараз може не хотіти їхати в збірну. Це інше питання. Але розкидатися такими кадрами збірної і Петракову теж не варто. Якщо всі почнуть відмовлятися від збірної? У будь-якому випадку, всім в цій ситуації треба бути гнучкішими», – зазначив Буряк.

Meta-ratings.com.ua

 15 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні