Юнаки «Зірки» U-13 взяли участь в турнірі у Вінниці

fc_zirka«Зірка» U-13 у рамках підготовки до сезону взяла участь у товариському турнірі у Вінниці. Крім підопічних Дмитра Донченка, учасниками турніру були ще дев’ять команд.

Волею жеребу кіровоградці опинились у групі «А», де на них чекали протистояння з вінницьким «ВОДЮСШ Блохіна Беланова», рівненським «ДЮСШ», київським «Монолітом» та бердичівським «ДЮСШ».

У першому турі «Зірка» U-13 поступилась господарям турніру з рахунком 1:3. Єдиний гол у складі нашої команди забив Артем Кравченко. У другому матчу підопічні Дмитра Донченка поступились рівненському «ДЮСШ» – 0:1. Та в останніх двох турах юним вихованцям кіровоградського футболу вдалось здобути перемоги. Спочатку з рахунком 3:0 був обіграний київський «Моноліт» (дубль на рахунку Андрія Збуня, ще один гол забив Єгор Голованов), а потім «Зірка» U-13 обіграла бердичівський «Моноліт» — 2:0 (забиті м’ячі на рахунку Олександра Давидова та Сергія Тонконоженка).

У підсумку, кіровоградці посіли третє місце у своєму квінтеті й отримали право грати за п’яте-шосте місце з третьої командою групи «Б» – білоцерківським «Арсеналом». Та, на жаль, «Зірка» U-13 поступилась «канонірам» – 0:1 і посіла шосте місце на турнірі.

Дмитро Донченко – тренер «Зірки» U-13:

– У всіх матчах у першому таймі ми грали основою, а в другому – виходили наші резервісти. Відтак, у перших половинах матчу виглядали непогано, а от у других – поступались своїм опонентам. Так, наприклад, сталось в останній грі проти «Арсеналу». Але ми не ставили задачу перемогти на турнірі. Головне для нас було здобути ігрову практику, перевірити своїх футболістів. Звичайно, помітно було, що наші резервісти поки не дотягують за рівнем до гравців основного складу. Але добре продемонстрували себе лідери. Хочу відзначити своїх гравців Єгора Голованова, Даниїла Білана та Євгена Миценка, якого було визнано найкращим захисником турніру.

Офіційний сайт ФК “Зірка”

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні