«Активний парк» у Кропивницькому: ще один крок до комфортного міста

У Кропивницькому, в парку Перемоги коштом міського бюджету створили «активний парк». Це невеличка спортивна локація з QR-кодами, які рекомендують шанувальникам здорового способу життя різні комплекс вправ на кожному снаряді, залежності від рівня спортивної підготовки і бажання.

На облаштування майданчика з міського бюджету витратили майже 130 тисяч гривень. Міський голова Андрій Райкович, заступник міського голови Сергій Колодяжний оглянули новий об’єкт. На думку очільника міста, кожен об’єкт у Кропивницькому, від маленького паркового спортивного простору до потужної автомагістралі, є важливим і знаковим для інфраструктури, адже в ньому зосереджена колективна праця усієї громади.

– Чим більше у Кропивницькому буде таких локацій, тим наш обласний центр ставатиме комфортнішим і привабливішим. Особливо для молоді, – переконаний міський голова. – І у президентській програмі, і у пріоритетах розвитку нашого міста заплановано багато важливих заходів, на реалізацію яких необхідні колосальні кошти.

Одночасно, Андрій Райкович звернувся до юного покоління, до молодих сімей кропивничан зберегти цей простір, щоб він довго служив громаді.

Кропивницька міська рада

 27 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні