Кропивницька Зірка не програла у чемпіонаті України, пропустивши два голи з пенальті

У матчі четвертого туру групи 3 чемпіонату України серед аматорів 2021/2022 років кропивницька Зірка на виїзді зустрічалася з Легіонером (Дніпро).

На 10-ій хвилині матчу кропивницька команда вийшла вперед – гравець гостей ударом зі штрафного поцілив у ближню дев’ятку воріт Легіонера. А через 25 хвилин у ворота Зірки був призначений дуже суперечливий пенальті, яке реалізували господарі. Наприкінці тайму господарі отримали право на виконання ще одного пенальті (на думку арбітра голкіпер гостей Травкін порушив правила проти нападника суперника). Гравець Легіонера з точки був влучним – 2:1.

А на 53-ій хвилині гравець Зірки зміг перекинути голкіпера господарів – 2:2. А на 82-ій хвилині Легіонер вийшов вперед. Але не довго господарі вели у рахунку. Гравець Зірки гарним ударом зі штрафного зрівняв рахунок – 3:3. На 90-ій хвилині матчу Зірка могла вирвати перемогу, але голкіпер суперника витягнув удар у ближній нижній кут воріт. У компенсовані хвилини матчу нападника Зірки збили у чужому штрафному майданчику, але от у ворота Легіонера арбітр не наважився призначити пенальті.

Легіонер (Дніпро) – Зірка (Кропивницький) – 3:3 (2:1) (?, 35 (пен); ?, 45+2 (пен); ?, 82 – ?, 10; ?, 53; ?, 85)

Портал Спортивна Кіровоградщина

 25 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні