Золотой Вєк з Кропивницького не виступатиме в чемпіонаті та Кубку України

Золотой Вєк з Кропивницького звернувся до вболівальників з заявою про не участь наступного сезону в чемпіонаті та Кубку України.

Нагадаємо, минулого сезону Золотой Вєк виборов бронзові нагороди в чемпіонаті України серед команд Першої ліги.

До вашої уваги заява Золотого Вєка:

Шановні вболівальники баскетбольного клубу «Золотой Век»!

Кропивницький має без перебільшення славетні баскетбольні традиції, які кувалися тріумфальними, медальними сезонами як у Першій, так і Вищій лігах українського баскетболу! «Золотой Век» включно до останнього офіційного матчу в минулому сезоні завжди мав боєздатний колектив, який боровся за перемогу в кожному матчі, а ще величезну підтримку місцевих вболівальників.

На жаль, із сумом змушені повідомити вам, що у наступному сезоні 2021-2022 років наш клуб не братиме участь у змаганнях під егідою ФБУ. Клуб не знайшов додаткову підтримку збоку представників влади та інших спонсорів. Починаючи з 2014 року президент клубу Сергій Олександрович Сухий, головний інвестор ТМ «Золотой Век» фактично самотужки тримали клуб на балансі. Втім «один в полі не воїн», якщо мова йде про повноцінне функціонування головної баскетбольної команди Кіровоградщини.

Ми пропускаємо наступний сезон у Першій лізі та Кубку України, але не припиняємо свою роботу. Надалі функціонуватиме КДЮСШ-4-ЗОЛОТОЙ ВЕК, а вихованці клубу продовжуватимуть боротьбу у змаганнях ВЮБЛ.

Ми обов’язково повернемося!

 28 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні