Звернення капітана «Зірки» до вболівальників

DopilkaШановні друзі! Завтра наша команда проводить перший матч у весняній частині чемпіонату України. Сподіваюся, що Ви всі пишаєтеся тим, що «Зірка» йде на першому місці. Я впевнений, що в минулому році ми принесли вболівальникам немало радісних хвилин. Ми дуже хочемо, щоб і завтра Ви всі прийшли на стадіон та підтримали нас.

Минулого року ми особливо відчували підтримку фанатів, які відвідали всі виїзні матчі «Зірки» і мандрували за нами і в спеку, і в холод. Знаємо, що це – одні з найвідданіших наших прихильників. Неодноразово вони влаштовували справжню потужну і гучну підтримку, за якої просто неможливо погано грати. Але, разом з тим, ми всі знаємо про те, що на наших матчах нерідко використовувалася піротехніка, яка заборонена для використання на стадіонах. Клуб неодноразово був оштрафований за такі дій наших фанів на великі суми, а інші вболівальники були в небезпеці.
Від свого імені, та імені всієї футбольної команди, просимо Вас не використовувати піротехнічні засоби на матчах «Зірки». Ви маєте думати не тільки про себе, а й про інших вболівальників, серед яких чимало людей похилого віку, жінок, дітей. «Зірка» – це не тільки наша гра, це наш імідж і за футбольним полем, це повага всіх вболівальників, це безпека всіх глядачів.

З повагою, капітан команди «Зірка» Олег Допілка!

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні