Тренеру Олімпії загрожує довічна дискваліфікація за напад на арбітра

Тренеру «Олімпії», який напав на арбітра у кубковому матчі, загрожує довічна дискваліфікація. Після поєдинку другого попереднього раунду Кубка України між «Олімпією» і «Вовчанськом» не обійшлося без надзвичайної події.

Тренер аматорської команди з Савинців Олександр Кулик, віддалений з технічної зони на 85-й хвилині за незгоду із рішеннями арбітра, на цьому не заспокоївся, після фінального свистка вибіг на поле і кілька разів ударив рефері Ростислава Дубину.

За наявною інформацією, Кулик і раніше дозволяв собі по-хамськи ставитися до суддів під час всеукраїнських аматорських змагань, проте до рукоприкладства справа не доходила. Агресивність Кулика могли спровокувати сумнівний пенальті у ворота «Олімпії», який вирішив результат поєдинку, і скасований гол у ворота «Вовчанська».

У Дирекції з проведення кубкового турніру чекають рапортів від суддівського спостерігача, арбітра, після цього вся документація буде передана в КДК УАФ. Можна не сумніватися, що Олександра Кулика чекають найсуворіші санкції, аж до довічної дискваліфікації.

Повинен прокоментувати спірні моменти в матчі «Олімпія» — «Вовчанськ» та Комітет арбітрів УАФ, який вже зробив запит пояснення від суддівської бригади цього матчу.

Meta-ratings.com.ua

 9 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні