Маркевич: З розумінням ставлюся до того, що у Шахтаря 9 легіонерів

Заслужений тренер України, ексглава Комітету збірних УАФ Мирон Маркевич поділився своїми враженнями про вчорашнє протистояння “Монако” і “Шахтаря” (0:1) в кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

“Шахтар” мені сподобався. “Гірники” прагнули грати в свій футбол, за допомогою вміло розіграних комбінацій знаходили вільні зони на половині поля господарів і хоча не досягли успіху в реалізації гольових моментів, проте переможний м’яч забили саме вони.

Як я ставлюся до того, що в стартовому складі “Шахтаря” було відразу дев’ять легіонерів? Із розумінням. Головний тренер донеччан Роберто Де Дзербі робить ставку на перевірених бійців, адже йому потрібен результат прямо зараз. А ті футболісти з українським паспортом, яким італійський фахівець довіряє в чемпіонаті УПЛ, нехай доводять, що вони гідні грати з перших хвилин і на міжнародній арені. Все по-справедливому.

Відсвяткувавши досить впевнену вікторію в Монако “Шахтар”, звичайно, зробив вагому заявку на вихід у наступний раунд Ліги чемпіонів. Однак хочу нагадати “гірникам”, що зроблено лише півсправи, а в тому, що футболісти “Монако” в повторному матчі в Харкові битимуться до кінця – не сумніваюся. Тим більше, що їхній головний тренер Ніко Ковач свого часу в ролі гравця завжди відрізнявся бійцівським характером”, – сказав Маркевич.

Нагадаємо, що матч-відповідь суперників в Харкові відбудеться через тиждень, в середу, 25 серпня.

Meta-ratings.com.ua

 8 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні