Вихованець знам’янського футболу перейшов до київського клубу

GyskovФК Лівий Берег з Києва проводить селекційну роботу перед дебютом на професійному рівні.

Як стало відомо Sport Arena, столичний клуб підсилився півзахисником, вихованцем знам’янського футболу Олександром Гуськовим.

Хавбек Гуськов в минулому сезоні провів 12 матчів за Кривбас у всіх турнірах, що не відзначившись результативними діями.

овідка: Олександр Гуськов народився 22 січня 1994 року у Знам’янці. Вихованець футбольної школи «Аметист» (Олександрія), за яку виступав у чемпіонаті України (ДЮФЛ), а згодом перейшов в основну команду «Аметиста», яка на той час вже вважалася фарм-клубом ПФК «Олександрії». У складі «Аметиста виступав у чемпіонаті Кіровоградської області (11 матчів, 10 голів).

У 2011 році був залучений до складу дублерів (U-19) «Олександрії». У 2014 році потрапив до основної команди, де виступав під керівництвом Володимира Шарана. Свій перший матч в першій лізі провів проти ПФК «Суми». У тому ж матчі Олександр відзначився голом з пенальті. Свій гол присвятив своїй дружині і сину. По завершенню сезону «олександрійці» здобули путівку в Прем’єр-лігу, а Олександр записав до свого активу 7 матчів у чемпіонаті та 2 матчі провів у кубку України. З виходом команди до Прем’єр-ліги Гуськов потрапив у молодіжний склад команди, який виступав у молодіжній першості України. Після завершення сезону співпраця Олександра із рідною командою закінчилась.

У липні 2016 року став гравцем «Полтави», але вже у грудні того ж року залишив команду. У складі якої зіграв 12 матчів та двічі відзначився забитими голами, перший забив у ворота «Буковини» в матчі кубка України, а другий забив в чемпіонаті у ворота «Нафтовика». 1 березня 2017 року підписав контракт з «Буковиною». У червні того ж року за обопільною згодою сторін припинив співпрацю із чернівецькою командою та приєднався до складу київської «Оболоні Бровар». По завершенню 2017/18 сезону продовжив контракт із київський клуб і ще на 2-роки.

 23 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні