Хлібодар та Промінь не виявили сильнішого (+фото)

2021-04-22-0Сьогодні відбувся контрольний матч між командами Суботцівської сільської ради – зустрічалися Промінь (Богданівка) та Хлібодар (Суботці).

Суботцівська команда готується до другого матчу у Першій лізі чемпіонату Кіровоградської області. Нагадаємо, що 25 квітня Хлібодар на виїзді зіграє з Волохіно (Долинська). Богданівська команда нині до старту Відкритої Першості Знам’янщини. З цих причин було вирішено провести спаринг. І гра обох команд порадувала – був цікавий непоступливий футбол, гравці отримали потрібне навантаження у рамках підготовчого періоду.

Активніше матч розпочали гравці Променю. А на 10-ій хвилині матчу Долінський з лівого флангу атаки виконував подачу і м’яч залетів під перекладину воріт Хлібодару. Через кілька хвилин зі штрафного небезпечно по воротах Хлібодару пробивав Завальнюк – голкіпер Халімончиков парирував його удар. На 16-ій хвилині матчу Костін заробив штрафний удар, який виконав Кравченко – голкіпер Променю відбив перед собою, але ніхто не добив. На 21-ій хвилині матчу Костін пробив вище воріт. А через хвилину після перехоплення у центрі поля Грузин зрівняв рахунок. На 29-ій хвилині матчу голкіпер Хлібодару парирував удар Долінського зі штрафного. До перерви матчу гравець Променю міг вивести свою команду, але не реалізував момент.

Після 10 хвилин непоступливої боротьби Хлібодару вдалося вийти вперед – Кравченко зі штрафного подав і м’яч від захисника Променю відскочив до Грузина, який оформив дубль у матчі. Хлібодар вів у рахунку 11 хвилин – Черненко ударом у дальній нижній кут воріт зрівняв рахунок. Наприкінці матчу гравці Хлібодару володіли ініціативою і створили кілька моментів. Молодий голкіпер Променю парирував удари Костіна та Кравченка. Ще в одному епізоді Костін пробив вище воріт. У підсумку матч завершився внічию 2:2.

Промінь (Богданівка) – Хлібодар (Суботці) – 2:2 (1:1) (Долінський, 10; Черненко, 67 – Грузин, 22, 56)

2021-04-22-1

2021-04-22-2

2021-04-22-5

2021-04-22-6

Віктор Слюсаренко, портал Спортивна Кіровоградщина

 61 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні