Олександрія – Зоря: ставки букмекерів

fc_olexandСьогодні відбудеться півфінал Кубку України Олександрія – Зоря (Луганськ). Початок матчу о 18:30.

Так, луганчани зараз йдуть третіми в чемпіонаті і швидше за все зможуть розраховувати на потрапляння до ТОП-п’ятірки. Але тепер не все так однозначно. З додаванням нового турніру, Ліги конференцій, а нашу асоціацію в ній представлятимуть два клуби, боротьба загострилася за більш статусну Лігу Європи, куди гарантовано зможе потрапити володар Кубку України (якщо це не клуб, який перебуває в Зоні Ліги чемпіонів).

І якщо «Зоря» має шанс пробитися в Лігу Європи в разі завоювання бронзи УПЛ і перемоги «Динамо» в Кубку країни, то «Олександрія» в чемпіонаті України позбавлена ​​будь-якої мотивації. Тому, всі карти у команди Володимира Шарана – на матч з чорно-білими.

Ставки на майбутній поєдинок настільки високі, що, склалося враження, команди навіть пожертвували своїми останніми матчами в чемпіонаті. У 22-му турі олександрійці оформили свою четверту поразку в останніх п’яти матчах, поступившись на виїзді «Львову» – 1:3. Після матчу Володимир Шаран говорив, що вони вже думали про «Зорю», чим власне і було продиктоване рішення виставити практично дублюючий склад.

Ставки букмекерів:

3434 (1)

 19 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні