Тренер Олександрії: Наші помилки принесли такий результат

KypzovАсистент головного тренера «Олександрії» Андрій Купцов прокоментував поразку від «Десни» (1:4) в матчі 21-го туру УПЛ. Відзначимо, що коуч «Олександрії» Володимир Шаран відбував дискваліфікацію.

«Враження після такої поразки дуже погані. Ми сюди їхали брати очки і показати гру команди, яка намагається піднятися в турнірній таблиці. Сама гра склалася так, що наша команда сьогодні програла з великим рахунком. Ми поступилися не по грі, а в тому, що майстерність наших футболістів не така, щоб досягати потрібного результату.

Ми готувалися до гри і суперника, і знали, що команда дуже сильно грає при стандартних положеннях, добре виходить з оборони в атаку. Ну, а ми не реалізували свої моменти, хоча по самій грі десь була ініціатива у нашої команди, була ініціатива і у «Десни». Але так склалася гра, що наші помилки в атаці і в обороні принесли такий результат», – сказав Андрій Купцов.

«Десна» піднялася на третє місце, однак може в неділю повернутися на позицію нижче, якщо «Зоря» впорається з «Інгульцем». «Олександрія» залишилася на сьомій сходинці турнірної таблиці чемпіонату України.

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні