Денисов: Динамо не відчуває впевненості, що чемпіонство в кишені

denisov-1-1Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов розповів про причини позиції клубів закінчити чемпіонат України на тиждень раніше.

Як повідомляв Sport.ua, з усіх команд елітного дивізіону проти були лише «Динамо» і «Рух».

«У «Руха» є ще незіграний матч проти «Львова». До кінця чемпіонату команди повинні зіграти по шість ігор, а «Рух» – ще плюс одну гру. Ми знаємо, що «Рух» перебуває на останній позиції в турнірній таблиці, тому це складний кризовий час для команди Григорія Козловського. Ми вчора з ним спілкувалися, він сказав, що за п’ять тижнів до кінця сезону вони повинні зіграти сім ігор. Для його команди, яка не може брати очки в кожному турі УПЛ, це буде велике навантаження. Але у того ж «Львова» ситуація ще гірше, у них не один, а два матчі в запасі. Їм буде дуже важко, але «Руху» в іграх, що залишилися, не потрібно буде грати з командами з першої шістки. Тим же «Минаю» та «Львову» – доведеться.

Що стосується «Динамо», то ніякого спокою у них немає. Навіть попри те, що вони випереджають «Шахтар» на сім очок. У команди є занепокоєння, чи втримають результат чи ні. Попереду ще очна зустріч, а в останніх трьох іграх «Динамо» зіграє на виїзді – проти «Ворскли», «Маріуполя» та «Колоса». Кияни не відчувають впевненості, що справа зроблена і чемпіонство у них в кишені. Утримався при голосуванні «Львів». Але домовленість про можливе завершення чемпіонату на тиждень раніше була ще на старті сезону. Якщо «Динамо» і «Шахтар» вибувають з єврокубків в березні, то чемпіонат за погодженням сторін закінчиться на тиждень раніше. Тому навіть попри позицію «Руху» та «Динамо», сезон все ж закінчиться раніше.

Чемпіонат раніше попросив закінчити Андрій Шевченко, який хоче почати роботу з гравцями збірної раніше. По закінченню сезону тренер дасть команді кілька днів на перезавантаження та відпочинок. Потім буде збір, тренувальний процес і матч проти Бахрейну. Після цього матчу тренер планує на кілька днів знову відпустити команду в сім’ї, після чого почнеться заїзд на Євро. 3 та 7 червня ігри проти північноірландців та кіпріотів, після чого команда вирушить до Нідерландів на стартовий матч Євро-2020. Тому Шевченко хоче раніше зібрати команду», – сказав Денисов.

 8 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні