Гельзін: Якщо мене дискваліфікують, я розповім все, що знаю

gelzin1Президент «Олімпіка» Владислав Гельзін розповів, що збирається зробити, якщо його відсторонять від футболу.

«Нам надіслали цілий список претензій – там 99,9% зібрали висловлювань за весь період діяльності, ще з донецьких часів у Другій і Першій лігах. Всі протоколи засідань. І тепер намагаються ці всі відповіді використовувати проти нас. Що це за ставлення?

Ми утримуємо клуб, вкладаємо гроші. Один з небагатьох клубів, які приїхали із зони АТО, при цьому нам вдалося клуб не тільки зберегти, але ще і намагаємося розвиватися, незважаючи ні на що. Навіть слів немає.

А що стосується того, наскільки мене дискваліфікують, я знаю приклади того, коли за подібні висловлювання тренера дискваліфікували, умовно, на три гри. Там навіть про рік не йдеться, не те, що про довічну дискваліфікацію. Однак в нашій країні все можливо.

Я ж наступив комусь на одне місце, їм це неприємно, і вони всіма методами влаштувати показовий виступ для залякування інших. Але ми будемо боротися до кінця. І якщо мене дискваліфікують, я піду з посади президента і буду боротися вже як цивільна особа. Мені ніхто не зможе рота закрити. І ось тоді я буду говорити все, що я знаю, тому що сьогодні не маю можливості – на нас, якщо що, то санкції, то штрафи, то дискваліфікації. Атестат, не дай бог, ще не дадуть клубу. Ми бачимо з розвитку сценарію, яка проти нас атака. Але руки опускати не мають наміру», – сказав Гельзін.

 Footboom

 7 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні