Гірн: Думаю, що бій Усик – Джойс піде на промоутерські торги

usikСпівпромоутер Олександра Усика (18-0, 13 КО) Едді Гірн розповів про організацію бою українця проти Джо Джойса (12-0, 11 KO), пояснивши, чому промоутерські торги вигідні обом сторонам.

“Я думаю, що бій Усик – Джойс піде на промоутерські торги. Я співпрацюю з Олександром Красюком і Усиком, а у Френка Воррена є Джо Джойс.

Якщо чесно, на місці обох хлопців я б, можливо, дозволив бою піти на торги. Я б сказав: “Давайте, Френк і Едді, трохи поторгуйтесь. Подивимося, хто дасть більше грошей”. Тому мені здається, що це станеться.

Зрештою, переможець цього бою, можливо, буде підвищено до звання чемпіона світу, оскільки Ф’юрі і Джошуа планують провести два поєдинки. При цьому переможець першого бою далі повинен побитися з переможцем поєдинку Усик – Джойс. Але, можливо, це не відбудеться. Тому це важливий бій.

Ніхто не хоче, щоб йому подарували титул чемпіона світу в суперважкій вазі. Іноді це може зіграти проти тебе, оскільки ти не отримуєш поваги, поки не починаєш проводити великі бої”, – сказав Гірн в інтерв’ю YouTube-каналі Behind The Gloves.

 7 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні