Шаран: Арбітр був готовий до того, щоб посадити нас на жовті картки

Sharan22Головний тренер “Олександрії” Володимир Шаран в ефірі телеканалу Футбол1 прокоментував поразку від “Ворскли” у Полтаві з рахунком 3:1.

“Ми сьогодні не заслужили поразки, ще й з рахунком 1:3. Приїхали сюди грати тільки на перемогу. У першому таймі взагалі не бачив суперника біля наших воріт: і в боротьбі, і в атакуючих діях. Гольові моменти не хочу навіть коментувати. Ми за 10 хвилин могли тричі забити зі стандартів, які награвали упродовж цих днів.

Прикра поразка, але я тільки вдячний хлопцям. Вони повинні розуміти, що помилки в футболі бувають. Але найголовніше, що я побачив справжніх чоловіків. Ще до матчу говорив, що, головне, не програти боротьбу і підбори. Ми знали, як діє суперник.

Не розумію, чому постійно говорять, що “Олександрія” грає в бий-біжи, хоча сьогодні, та й взагалі, у нас було менше довгих передач, ніж у суперників. А кажуть тільки про нас. Я цього не побачив. Якби ми забили першими, була б інша картина.

Про VAR я не хотів би говорити, тому що з перших хвилин ми бачили, як Дениско Шурман був готовий до того, щоб посадити нас на жовті картки. Спочатку попередження отримав Гречишкін, а потім нам дали ще чотири жовті картки. А полтавчанам тільки одну, і то в кінці матчу.

Це футбол. Програли битву, але не війну. Будемо битися до кінця і намагатися зайняти те місце, яке хотілося б бачити. Реально – це 5-е місце. Сьогодні був не наш день, нам не щастило на стандартах. Дуже прикро і складно про це говорити. Це все наша спільна праця. Треба забивати”, – сказав Шаран.

До матчу в команд була однакова кількість очок, а тепер “Ворскла” вирвалася вперед на три пункти, посідаючи п’яту позицію. “Олександрія” залишилася на сьомому місці.

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні