Гельзін розповів, чому Олімпік звільнив Климовського

klimovskiyПрезидент донецького «Олімпіка» Владислав Гельзін прокоментував призначення на посаду головного тренера команди Юрія Калитвинцева, а також розповів про звільнення Ігоря Климовського.

«Ми прийняли рішення розлучитися з Ігорем Климовським за обопільною згодою сторін. Можу сказати, що на це вплинули не тільки дві стартові поразки команди у другій частині чемпіонату київському «Динамо» і «Дніпру-1». Це не основна причина. Могло бути і краще, могло бути і гірше. Була розмова, за підсумками якої ми розлучаємося за обопільної згоди сторін, але висловлюємо велику подяку Ігорю Климовському за виконану роботу. Тому ми йому запропонували після невеликої паузи, влітку, з нового сезону очолити юнацьку команду клубу.

Що стосується Калитвинцева, то були різні варіанти і пропозиції з новим головним тренером команди. Ми зупинили свій вибір на Юрії Калитвинцеві, тому що я особисто знайомий з ним протягом більше 10 років. Ми поспілкувалися і зупинили свій вибір на ньому. Він уже приступає до виконання своїх обов’язків. Перед тренером поставлене завдання пробитися в єврокубки», – сказав Гельзін.

Після 15 турів в УПЛ донеччани займають восьме місце в турнірній таблиці.

 Meta-ratings.com.ua

 6 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні