Визначився володар Суперкубка Олександрійського району

cup_futbollМатч між командами ФК «Головківка» – ФК «Зарічне» (Новостародуб) на суперкубок Олександрійського району з футболу завершився з рахунком 6:3.

Ця принципова зустріч двох амбітних команд проходила на красені-стадіоні «ГОЛовківський» під егідою федерації футболу Олександрійського району (голова Юрій Котов). І хоча змагання мають статус місцевого рівня, боротьба за престижний спортивний трофей – Суперкубок – була на високому рівні і глядачі побачили справжній сучасний атакувальний футбол, про що свідчить кількість забитих м’ячів – аж дев’ять!
Коротко про хронологію подій. Господарі поля з перших хвилин почали атакувати і вже на 4-й – кремезний капітан команди Богдан Куруп відкриває рахунок у двобої – 1:0. Цей швидкий гол надихнув головківців і на 18-й хвилині їх дев’ятнадцятий номер – Андрій Глоба забиває свій гол. Рахунок стає 2:0. Піймавши кураж, футболісти «Головківки» діяли швидко, рішуче і акцентовано били по воротах. На 25-й – Андрій Глоба оформлює дубль.
Рахунок стає переконливим – 3:0. А на 26-й – Денис Байстрюченко відзначається голом і доводить рахунок до розгромного – 4:0. До честі приїжджих, вони не панікували, а весь час намагалися забити бодай один гол. І це сталося на 30-й хвилині. Десятий номер команди «Зарічне» (форма чорно-голуба) Антон Голосенко забиває гол і рахунок стає 4:1. Та він не довго висвічувався на табло, бо вже на 32-й – Олександр Козубенко робить рахунок 5:1, забиваючи свій чудовий гол. Так і завершився перший тайм.
На початку другого тайму відбулися заміни у складах обох команд, але малюнок гри не змінився – господарі грали першим номером розкуто і впевнено і на 60-й хвилині Олександр Сабіщенко, що вийшов на поле замість Дениса Байстрюченка, робить рахунок 6:1. Ти справжній джокер, Сашко! До закінчення двобою вже гості двічі забивали головківцям – на 60-й – гол забиває Олександр Сінченко (6:2), а на 84-й – Дмитро Устенко (6:3). Таким чином, здобувши впевнену перемогу з рахунком 6:3 Футбольний клуб «Головківка» став володарем Суперкубка Олександрійського району!

В’ячеслав Чебишев, «Весь Кіровоград»

 17 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні