Шаран: Три гравці працюють за індивідуальною програмою

sharanГоловний тренер Олександрії Володимир Шаран висловився про початок тренувальної роботи команди. За його словами, поки що в діях гравців є деяка кількість браку, але це можна списати на недавній вихід з відпустки.

«Після домашніх тренувань на морозі на штучному полі та значної бігової роботи ми сьогодні нарешті вийшли на натуральний газон. Ми задоволені умовами для тренування, вони дозволяють нам продуктивно провести збори. Вранці ми працювали над локальною витривалістю, вся робота була з м’ячем, навантаження — вище середнього. Хлопці працювали самовіддано, з великим бажанням і натхненням. Ввечорі були ігрові вправи в малих групах. Одна з них – дуже серйозна. Було помітно, що хлопцям непросто, але ми залишилися задоволеними їх роботою та тим, як команда рухалася. Звичайно, ще є багато браку, але це тільки перший день і ми розуміємо, над чим і як працювати.

Три гравці Бухал, Бондаренко та Стецьков працюють за індивідуальною програмою. Гліба та Валерія ми вирішили трохи поберегти, щоб вони були максимально готові. У Тимура травма серйозніша – бокова зв’язка. Але, ми сподіваємося, що найближчим часом всі вони зможуть тренуватися в загальній групі», – сказав Шаран.

Офіційний сайт ФК Олександрія

 

 9 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні