Колишній захисник Зірки: У Росії мені пропонували зарплату в 7-8 разів більшу

NemchaninovУкраїнський захисник Дмитро Немчанінов розповів, чому в 2017 році перейшов в російський клуб «Крилья Совєтов».

«Досить багато хейту зловив після цього. Дісталося від уболівальників «Волині». Це при тому, що я там вже не був, після них ще був в «Чорноморці» і «Олімпіку», але фанати луцької команди мене добре струснули в той момент.

Якщо зараз дивитися в минуле, то це була помилка в футбольному плані. Я тоді показував якісний рівень гри, команда завершувала чемпіонат на 4-му місці, сезон розпочався, я в першому турі проти «Олександрії» забив гол, плюс з ПАОКом ми тоді грали. І у мене залишається півроку контракту. Можливо, якщо б я не перейшов в «Крилья Совєтов», то моя кар’єра склалася б інакше.

Напевно, не треба шкодувати, тому що це доля слабких. Якщо вже це зроблено, то мені з цим жити. Я багато моментів переглянув після цього, але нічого не зміниш, це вже сталося. Там була фінансова складова. У «Крильях Совєтов» мені пропонували зарплату в 7-8 разів більшу, ніж в «Олімпіку». І коли була розмова, то я розумів, на що я йду і які можуть бути наслідки», – сказав футболіст.

На цей час Немчанінов є гравцем «Вереса». Нагадаємо, що Нємчанінов у 2012-2013 роках виступав у складі кропивницької Зірки – провів 30 офіційних матчів, в яких забив два голи.

Брутальний футбол

 26 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні