У Мошориному відбулися змагання серед велосипедистів (+фото)

2020-12-27-0У селі Мошорине (Суботцівська сільська рада) відбулися змагання із загальнофізичної підготовки (футзал) на Кубок Рос Агро серед відділень з велоспорту спортивних шкіл Кіровоградської області.

Участь у змаганнях взяли шість команд: «Радій» (КЗ КДЮСШ №1, Кропивницький), «Кропивницький-1» (КЗ КДЮСШ №1, Кропивницький), «Дружба» (КЗ КДЮСШ №1, Кропивницький), «Знам’янська КДЮСШ» (Знам’янка), «Рос Агро» (Мошорине) та «Дрім тім» (Мошорине). За результатами жеребкування команди були поділені на дві групи, у кожній з яких вони грали за коловою системою. Після за групового етапу відбулися стикові матчі задля визначення підсумкових місць команд.

У групі «А» «Рос Агро» впевнено переграло обох суперників, забивши по вісім голів. Юні спортсмени команди «Дрім тім» сенсаційно переграли «Кропивницький-1» – 2:0. В іншій групі «Радій» та «Знам’янська КДЮСШ» між собою зіграли внічию, а команду «Дружбу» переграли. То ж переможець групи визначався за додатковими показниками – яка з команд зіграла краще з «Дружбою». Так як «Знам’янська КДЮСШ» перемогла 2:0, а «Радій» лише 2:1, то саме спортсмени зі Знам’янки стали другим фіналістом змагань.

У матчі за п’яте місце основного часу не вистачило для визначення переможця. У серії пенальті «Кропивницький-1» здолав «Дружбу». У матчі за третє місце «Радій» впевнено переміг «Дрім тім». У вирішальному матчі турніру, як і на минулому турнірі, зустрічалися команди з Мошориного та Знам’янки. І знову перемогу на турнірі святкували велосипедисти з села Мошорине – 2:0.

На церемонії закриття змагань переможці та призери отримали і медалі та грамоти відповідного ґатунку. Переможець турніру, команда «Рос Агро» отримала кубок. Всі команди-учасниці отримали солодощі від голови Суботцівської сільської ради Андрія Борідченка. Після завершення церемонії нагородження спортсмени та тренери скуштували смачну кашу, яку було приготовлено завдяки виконуючому обов’язки старости села Мошорине Олексію Кондратенку.

Змагання відбулися за підтримки за підтримки ТОВ «Рос Агро» (виконавчий директор Петро Володимирович Гетьманець), Суботцівської сільської ради (сільський голова Андрій Васильович Борідченко) та тренерського складу відділення з велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ (Вадим Миколайович Кива і Віра Віталіївна Борисюк).

Група А
«Рос Агро» – «Дрім тім» – 8:0
«Рос Агро» – «Кропивницький-1» – 8:0
«Дрім тім» – «Кропивницький-1» – 2:0
Група Б
«Радій» – «Дружба» – 2:1
«Радій» – «Знам’янська КДЮСШ» – 1:1
«Знам’янська КДЮСШ» – «Дружба» – 2:0

Стикові матчі:
За 5-е місце. «Кропивницький-1» – «Дружба» – 2:2 (пен. 2:1)
За 3-є місце. «Радій» – «Дрім тім» – 5:0
Фінал. «Рос Агро» – «Знам’янська КДЮСШ» – 2:0

Підсумкове становище команд турніру:
1. «Рос Агро» (відділення з велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ, тренери Вадим Кива і Віра Борисюк)
2. «Знам’янська КДЮСШ» (відділення з велоспорту Знам’янської міської КДЮСШ, тренер Сергій Кошовий)
3. «Радій» (відділення з велоспорту КЗ КДЮСШ №1, Кропивницький, тренер Віталій Тесцов)
4. «Дрім тім» (відділення з велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ, тренери Вадим Кива і Віра Борисюк)
5. «Кропивницький-1» (відділення з велоспорту КЗ КДЮСШ №1, Кропивницький, тренер Артем Шевцов)
6. «Дружба» (відділення з велоспорту КЗ КДЮСШ №1, Кропивницький, тренер Олексій Науменко)

2020-12-27-1

2020-12-27-2

2020-12-27-3

2020-12-27-4

2020-12-27-5

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко

 41 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні