Колос – Олександрія: ставки букмекерів

fc_olexandСьогодні, 6 грудня, у матчі 12-го туру УПЛ зустрінуться ковалівський Колос та ФК Олександрія. Початок матчу о 19:30.

Зараз обидві команди знову знаходяться у верхній частині турнірної таблиці і розділяє їх всього лише одне очко. Але, на жаль для їхніх вболівальників, грають вони нерівно, чергуючи вдалі матчі з відверто провальними.

Так, футболісти «Колоса» в останніх шести поєдинках здобули лише одну перемогу, тричі зігравши внічию і два рази зазнавши поразки. Особливо неприємними для Руслана Костишина та його команди були програші вдома «Олімпіку» 1:2 і в гостях «Ворсклі» 0:3. Але тим не менш, завдяки непоганому старту в чемпіонаті країни, клуб з Ковалівки встиг набрати 16 очок і від команди, що йде на третьому місці, на цей час відстає всього на три очки, тобто на відстань однієї перемоги.

Щодо «Олександрії», то вона, навпаки, погано розпочала, програвши 4 матчі з 7. І тільки після цього команда зуміла додати і виправити своє турнірне становище. Тож, якщо олександрійці зможуть в гостях здолати «Колос», то цілком можуть претендувати на те, щоб закріпитися в п’ятірці кращих.

Ставки букмекерів:

34436666

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні