Колишній гравець кропивницької Зірки може перейти до німецького клубу

Kacharaba25-річний український захисник чеського «Слована», ексгравець кропивницької Зірки, Тарас Качараба розповів про свої плани.

«Зараз у нас на порядку денному буде заключний матч із «Црвеною Звездою» в Лізі Європи. Хочеться взяти реванш за поразку в першому колі і порадувати своїх уболівальників. Також буде фінансовий стимул — за перемогу команді призначені преміальні.

«Слован» ніколи не приховував, що працює так, щоб заробити на трансферах футболістів. У моєму контракті є клаусула, виплативши яку, я можу перейти в інший клуб. Є розмови про команди з Німеччини, Словаччини, інших країн, і я не приховую, що в майбутньому мрію виступати в більш сильному європейському клубі, але поки що мій контракт з клубом дійсний ще на 1,5 роки, тому зараз зосереджений на «Словані».

Збірна України? Звичайно, це мрія мого дитинства, вже давно. Буду намагатися потрапити на замітку тренерам збірної України. Зараз в нашій національній команді сильний підбір футболістів, є гра і результат, на нашу збірну звертають увагу в Європі», — зазначив Качараба.

Відзначимо, що у 2017 році Тарас Качараба виступав у складі кропивницької Зірки – провів 16 офіційних матчів.

Meta-ratings.com.ua

 21 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні