Півзахисник Олександрії: моя дружина є прикладом для багатьох людей, які на неї підписані в Instagram

tretyakovУ гостях у “Брутального” був Максим Третьяков, один із лідерів “Олександрії”, який погодився поспілкуватись з Ігорем Шевчуком.

– Чи ти зараз штатний пенальтист у команді і як у вас розподіляються ці ролі?

– Завжди на установці написано, хто буде пробивати пенальті, якщо воно буде. Але не сказав би, що ми завжди цього дотримуємось. Деколи вже під час гри приймаємо рішення з хлопцями, хто пробиватиме.

– Твоя дружина, Ліза Третьякова, активно веде свою Instagram-сторінку. В неї понад 200 тисяч підписників. Як це, жити з блоґеркою?

– Дуже радий, що в неї вдається себе реалізовувати. Насправді це не так легко. Така велика авдиторія! Потрібно завжди працювати над цим, робити контент, щоб людям було цікаво. Також вона займається брендом свого одягу. Загалом же на все це йде доволі багато часу, але це нікому не заважає. Навпаки, кожна особистість хоче себе реалізовувати. Ліза – приклад для багатьох людей, які на неї підписані.

– Наскільки я знаю, то тебе з майбутньою жінкою познайомив її колишній. Розкажи про цю історію.

–  Так. Ми просто з її минулим хлопцем грали разом в академії “Дніпра! Нам було десь по 15-16 років. Так і познайомились, разом дружили. Через деякий час доля так повернулась, що вже жили разом, а зараз у нас вже є діти. Ось така історія. Але при зустрічі з цим хлопцем, ми привітаємось та поспілкуємось, тому немає ніяких поганих відносин.

– Твою дочку звати Сабріна. Доволі незвичне ім’я, як для України. Але при тому гарне та милозвучне. Як виникла така ідея?

– Обирали ім’я, яке сподобається мені та дружині. Витратили на це багато часу. Я подумав та обрав таке ім’я. Моїй дружині сподобалось та вирішили так назвати.

– Твоя дружина зараз вагітна. Має бути син. Є вже ідеї, як назвете? Як проходить вагітність?

–  Вже йде шостий місяць. Ідей багато, але ніяк не можемо зійтись на чомусь одному. Тому досі вибираємо.

– Також знаю, що ви з жінкою перехворіли коронавірусом. Як це було?

–  Так, ми, на щастя, вже всі перехворіли. Все було в легкій формі. Єдине, що одного дня була температура в мене та доньки. А загалом минуло все, як звичайна хвороба в таку пору року.

– Ти був присутній на родах зі своєю дружиною. Які емоції, відчуття? Страшно було?

– Емоцій не передати словами. Бачив, як переживає моя дружина та просто не міг та не бути присутнім. Потрібно було все контролювати та підтримувати її. Страшно точно не було. Більше думав не про себе, а про жінку, тому страху не відчув. Звісно, був під враженнями і навіть важко передати словами, що відчував в цей момент.

Брутальний футбол

 21 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні