Захисник Олександрії: У другій половині відбору молодіжка знайшла свою гру

baboglo_2Захисник молодіжної збірної України Владислав Бабогло підвів підсумок виступів команди у відбірковому турнірі Євро-2021, де українці не змогли отримати путівку в фінальну стадію турніру.

— Владиславе, є розчарування, що не вийшло краще виступити у відборі?

— Звісно. Ми всі хотіли кваліфікуватися на Євро, тому, безумовно, є розпач від того, що збірна України завершила свій виступ на етапі кваліфікації. Були матчі, де ми повинні були набирати більше очок. Але я впевнений, що наступний відбірний цикл у команди буде кращим.

— Вважаєш, що збірна заслуговувала на більше?

— Так. У нас багато талановитих хлопців, але часом так складалися обставини, що не виходило виступати оптимальним складом. Не вистачало зіграності, десь було непорозуміння. Ми старалися, але, мабуть, цього було замало.

— У двох останніх поєдинках ти відіграв від дзвінка до дзвінка, і команда здобула дві розгромні перемоги. Ще б пару матчів…

— Саме так, не вистачило кількох поєдинків (посміхається). Саме в другій половині відбірного турніру ми вже, можна сказати, знайшли свою гру, але дістати лідерів не встигли.

— Яку оцінку за п’ятибальною системою ти б поставив “молодіжці” за виступ у відборі?

— Напевно, трійку. Знову ж таки, у другій частині відбірної кампанії збірна України, вважаю, показувала непоганий футбол, але вийти на Євро ми не змогли.

— До наступної кваліфікації ти вже не проходиш за віком. Тепер твоя мета — національна збірна?

— Думаю, це мета будь-якого футболіста — виступати за головну команду країни, тому буду старатися, а підсумок цієї роботи побачимо трохи пізніше (посміхається).

УАФ

 21 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні