Півзахисник Динамо: гравцям Інгульця поки складно адаптуватися в УПЛ

BuyalskiyПівзахисник «Динамо» Віталій Буяльський прокоментував виїзний поєдинок проти «Інгульця» (2:0).

– Важко було звикнути до поля. На вигляд воно непогане, але, коли виходиш на нього, м’яч сильно дробить та відскакує в самий невідповідний момент. На розминці часу недостатньо було звикнути до цього.

– Сьогодні був незвичний склад, оскільки було багато травмованих та хворих. Як вам гралося у зв’язку з цим?

– Будь-який футболіст, який виходить у складі «Динамо», повинен намагатися проявляти себе, навіть коли не все вдається. Потрібно брати не лише технікою, а й бійцівськими якостями. Думаю, всі молодці – і команда, і тренерський штаб, оскільки ми плідно попрацювали два тижні, коли була пауза на матчі збірних.

– В епізоді з першим забитим м’ячем як ти примудрився віддати гольовий пас на Гармаша?

– Головний тренер казав нам, щоб при втраті м’яча ми не бігли до своїх воріт, а відразу там накривали та не давали підняти супернику голову. Вийшло так, що я в підкаті встигнув перекрити, і в підсумку м’яч відскочив на Дениса.

– Були розмови, що цей матч краще перенести – чи то в Київ, чи то на іншу дату…

– Для нас неважливо. Ми маємо готуватися до кожної гри, а переносити цей матч не мало сенсу, оскільки ми не знаємо, що буде за тиждень-два. Виграли сьогодні, заробили три очки – це найголовніше.

– «Інгулець» підніс якісь сюрпризи сьогодні?

– Загалом, суперник непогано оборонявся. Але як команді, яка проводить перший рік у Прем’єр-лізі, то, думаю, їм поки складно адаптуватися.

Офіційний сайт ФК Динамо

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні