Наставник Інгульця повідомив коли буде грати новачок із Гани

Lavrynenko31Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко розповів, як його підопічні готуються до поєдинку десятого туру чемпіонату УПЛ з київським «Динамо».

«Під час листопадової паузи в чемпіонаті УПЛ, викликаної міжнародними матчами збірної України, нам пропонували провести спаринг, але ми відмовилися. У команді багато гравців перехворіли, деякі після травм, тому важливо було, як слід відновитися і завдяки продуктивному тренувальному процесу постаратися нівелювати різний ступінь готовності підопічних.

Також докладаємо зусиль, щоб до суботнього поєдинку з «Динамо» підійти в бойовому складі. З 18 листопада в загальній групі почнуть тренуватися Максим Ковальов, Владислав Лупашко та Артем Щедрий. Що стосується новачка з Гани Рудольфа Благогі, то, швидше за все, на цьому тижні він почне займатися за індивідуальною програмою, однак на нього ми розраховуємо вже в другій частині сезону», – сказав Лавриненко.

Нагадаємо, що поєдинок десятого туру чемпіонату УПЛ «Інгулець» – «Динамо» відбудеться 21 листопада у Кропивницькому. Початок о 14:00.

 Meta-ratings.com.ua

 17 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні