Олексій Довгий: Рішення не виходити на гру проти “Олександрії” прийняли сьогодні

dovgiiКапітан “Металіста” Олексій Довгий прокоментував після матчу 16 туру УПЛ проти “Олександрії” (0:2) ситуацію в клубі і дзвінок президента перед грою.

“Рішення не виходити на гру проти “Олександрії” прийняли сьогодні. Ми хотіли не виходити ще проти “Зорі”. Ми не вимагали грошей, якісь суми, а хотіли просто людського ставлення. Ми просто просили керівників пояснити, що нас чекає у майбутньому. А якщо якісь травми, за що нам вбиватись? Нас же повністю ігнорували всі керівники.

Нам кажуть, що керівництво щось намагається виконувати. Проте нам взагалі ні копійки не дали, адже якісь гроші ж виділяються в будь-якому разі. Ми жертвуємо своїм здоров’ям, але нічого за це не отримуємо.

Я вперше почув сьогодні голос президента. До нього ніхто не може достукатись. Курченко пообіцяв, що на наступному тижні почнеться якийсь рух. Він дав нам слово при всій команді і має його дотримуватись.

Вболівальники нас зрозуміли, я їм все пояснив перед грою. Вони нам дещо запропонували, я пішов донести це до команди, але тут раптово подзвонив Курченко. Я не розумію, чому ми так маємо звертати на себе увагу? Ми прагнемо у Європу, але нам вдається звернути себе увагу лише якимись бойкотами. Ми як раби якісь. Будемо сподіватись, що все налагодиться”, – розповів Довгий у ефірі каналу “Футбол 2”.

 

Футбол24

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні