Анонс 12-го туру Відкритого чемпіонату Знам’янського району

zrff-ball-poleЗавтра, 3 жовтня, стартує 12-ий тур Відритого чемпіонату Знам’янського району з футболу серед аматорських команд сезону 2020 року.

Участь у чемпіонаті району беруть 7 команд: «Промінь» (Богданівка), «Нива» (Цибулеве), «Хлібодар» (Суботці), ФК «Дмитрівка», «Буревісник» (Знам’янка), «Тясмин» (Олександрівка) та «Усівка» (Олександрія).

Програму 12-го туру відкриє матч у Богданівці – Промінь прийме Усівку. У звітному матчі гостям не допоможуть Казьмін та Попруга, які пропускають гру через перебір попереджень. Промінь нині перебуває на дні турнірної таблиці і веде боротьбу за 5-е місце. Усівка ж перебуває у групі лідерів і претендує на нагороди.

У неділю відбудеться два матчі. Хлібодар вдома прийме Буревісник. Для господарів це важливий матч у боротьбі за призові місця, гості ж намагаються покращити своє турнірне становище. У Цибулевому Нива зіграє з ФК Дмитрівка. У складі господарів матч через перебір попереджень пропустить захисник Яровий.

45545445

Для всіх любителів спорту та учасників змагань, що проводяться під егідою Знам’янської районної федерації футболу, працює сайт федерації zrff.vs.kr.ua.  Оперативно на сайті висвітлюється перебіг змагань.

 27 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні