Інгулець зіграв внічию з Колосом

fc_IngyletsСьогодні, 27 вересня, відбувся матч 4-го туру УПЛ Колос (Ковалівка) – Інгулець (Петрове).

Аналізуючи стартові склади команд відзначимо, що Колос після повернення з Хорватії (програли Рієці у додатковий час) дали відпочити основним виконавцям. У старті з основних вийшов лише голкіпер Волинець. Всі інші на лаві запасних розпочинали звітний матч. У стартовому складі Інгульця великих змін у порівнянні з попередніми матчами не сталося. До основи повернувся голкіпер Шуст. Кринський же розташувався на лаві запасних.

Перший тайм матчу не порадував швидким комбінаційним футболом. Футболісти грали в обережний футбол, намагаючись не пропустити гол. Негативом для гостей стала травма захисника Синьогуба і була проведена вимушена заміна. На поле вийшов Квасний.

У другому таймі матчу була більш жвавішою. Біля воріт обох команд виникали небезпечні моменти. У гостей мав можливість забити гол Запорожець, але йому не пощастило. У гравців Колоса теж були моменти. Не реалізували свої можливості Морозко та Селезньов. Матч завершився без забитих голів.

У наступному турі, 3 жовтня, Інгулець у Кропивницькому зустрінеться з іншим дебютантом УПЛ – Минаєм. Початок матчу о 19:30.

Колос (Ковалівка) – Інгулець (Петрове) – 0:0

Віктор Слюсаренко, портал Спортивна Кіровоградщина

 21 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні