«Інгулець» – «Десна»: питання і відповіді

fc_IngyletsНа адресу ФК «Зірка» надходить чимало питань щодо гри Прем’єр-Ліги «Інгулець» (Петрове) – «Десна» (Чернігів). Клуб вирішив відповісти на найпопулярніші питання, які надходили на адресу клубу.

Матч відбудеться в Кропивницькому?

Так, матч «Інгулець» – «Десна» (Чернігів) відбудеться о 17:00 в суботу, 19 вересня, на стадіоні «Зірка» в Кропивницькому.

Чи можна придбати квитки і яка їх ціна?

Так, квитки можна придбати онлайн https://kropivnitsky.ticketsbox.com/ua/event/fk-ingulets-petrovo-fk-desna-chernigov.html. Вартість квитка – 50 грн. Важливо те, що у касах продажу квитків перед матчем не буде. Тож якщо ви прийдете перед матчем без квитка, на стадіон ви не потрапите.

Я з квитком вільно зайду на стадіон?

Так, але вам обов’язково потрібно мати, окрім квитка, документ, що посвідчує особу, та маску. На матчі буде обов’язковий температурний скринінг. Дистанція між глядачами – 1,5 метри. Заборонено знімати маски та контактувати з іншими глядачами на трибунах.

Я журналіст і хочу відвідати цю гру. Це можливо?

Так, пройдіть акредитацію на сайті «Інгульця» за адресою: https://ingulec.com/akreditatsiia-na-match-ingulets-desna.

Я довгий час відвідував матчі в Кропивницькому за перепусткою, отриманою в ФК «Зірка». Вона дійсна на цю гру?

Ні. У всіх перепусток, які видавалися ФК «Зірка» був термін дії, який закінчився. Даний матч можна відвідати виключно за квитком або журналістською акредитацією.

119477996_323

Офіційний сайт ФК Зірка

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні