Клуб Другої ліги підписав ексгравців Зірки та Інгульця

HodulyaКлуб Другої ліги Перемога підписав колишнього гравця кропивницької Зірки Артема Сьомку та ексзахисника Інгульця Іллю Ходулю.

Артем Сьомка (№77) – 22-річний півзахисник, вихованець білоцерківського футболу, починав кар’єру за «Арсенал-Київщина» (чотири сезони), далі грав в УПЛ (2 матчі) і Першій лізі за «Зірку» з Кропивницького, у Другій лізі за криворізький «Гірник», а минулого сезону виступав у першості Вірменії за «Локомотив» з Єревану.

Ілля Ходуля (№39) – 31-річний захисник, який став найдосвідченішим гравцем «Перемоги». Вихованець покровського футболу (тоді Орджонікідзе, що на Дніпропетровщині) і запорізького «Металурга». У професійному футболі виступав за команди: «Металург-2» (Запоріжжя), «Гірник-Спорт» (тоді ще Комсомольськ), «Олімпік» (Донецьк), «Сталь» (тоді ще Дніпродзержинськ), «Гірник» (Кривий Ріг), «Інгулець» (Петрове), «Кремінь» (Кременчук), «Полісся» (Житомир), а також має досвід виступів у чемпіонатах Молдови, Білорусі і Вірменії. Останній його клуб – «Локомотив» з Єревану.

Нагадаємо, що свій дебютний матч на рівні Другої ліги ФК «Перемога» проведе проти «Балкани» (Зоря) 6 вересня, о 16 годині, на стадіоні «Олімпійські резерви».

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні