Інгулець переграв Кремінь і зробив ще один крок до УПЛ

fc_IngyletsУ матчі 28-го туру Першої ліги Інгулець вдома зустрічався з Кременем.

Тренерський штаб Інгульця провів ротацію складу у порівнянні з попередніми матчами. І це пов’язано зі щільним календарем чемпіонату. У стартовому складі петрівської команди вийшли Фатєєв, Загальський, Коробка, Ковальов, Квасний і Мкомола. Відзначимо повернення Ковальова після складної травми. Три гравці Інгульця дискваліфіковані (Сітчінава, Козак і Запорожець). На лаві запасних з основних залишилися Мішуренко, Бартуловіч, Кучеренко, Синьогуб і Балан.

Щодо стартового складу Кременя, то у них теж є кадрові втрати – дискваліфіковані Сула і Козлов. На лаві запасних гостей залишилися колишні гравці петрівчан Фхакадзе і Фастов, а також орендований в Інгульця Марчук. З перших хвилин матчу в основі грали вихованець олександрійського футболу Бичков і вихованець новоархангельського футболу Бафталовський.

На старті зустрічі господарям вдалося забити швидкий гол – удар Коробки парирував голкіпер гостей, але першим на добиванні був Мкомола. Це дебютний гол для легіонера Інгульця у складі нової команди. А на 16-ій хвилині матчу голкіпер парирував удар Загальського зі штрафного.

На 24-ій хвилині матчу Ковальов на останньому рубежі перехопив передачу на нападника суперника – першим на підборі був Пилипенко, який пробив вище воріт. А на 42-ій хвилині матчу Квасний залишив зону, якою скористався Мурашов, але не зміг переграти голкіпера господарів – Шуст вчасно вийшов на зустріч з гравцем гостей.

На 50-ій хвилині матчу Мкомола виконав хорошу передачу на Щедрого, який влучно пробив у дальній нижній кут воріт гостей. Через 9 хвилин з передачі Загальського відзначився Мкомола. На 74-ій хвилині неймовірна реакція Шуста врятувала господарів після удару Білоуса. Матч завершився переконливою перемогою господарів – 3:0.

У наступному турі, 7 серпня, Інгулець також зіграє на домашньому стадіоні у селищі Петрове. Суперником буде львівський Рух. Початок матчу о 17:30.

Інгулець – Кремінь 3:0 (1:0) (Мкомола, 8, 59; Щедрий, 50)
Інгулець: Шуст, Загальський, Коваленко, Ковальов (Семенко, 83), Фатєєв, Павлов, Лупашко (Ігнатьєв, 73), Квасний, Щедрий (Синьогуб, 81), Мкомола, Коробка (Сениця, 85)
Кремінь: Олійник, Черниш, Бичков, Дмитрієв, Клюс, Курелєх (Янаков, 30), Пилипенко (Марчук, 80), Білоус, Бафталовський, Мурашов (Фхакадзе, 80), Кривенко
Попередження: Квасний, 30; Фатєєв, 62 – Пилипенко, 67.

Портал Спортивна Кіровоградщина

 22 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні